Houtrotreparatie

Houtrot-reparatie door gecertificeerde vaklui

Houtrot ontstaat als uw houtwerk teveel vocht vasthoudt en er schimmels ontstaan die het hout permanent aantasten. Houtrot treedt vaak als eerste op in liggende houtdelen en verbindingen en herkent u aan:

  • blaasjes onder de verf
  • barsten in de verf
  • bladeren van de verf
  • bruine of zwarte verkleuringen
  • Houtrot voorkomen

Omdat voorkomen beter is dan genezen plaatsen wij voor veel van onze klanten steenvezel-profielen-, -dorpelafdekkers en -neuslatten van Ventistone op houten elementen van woningen en panden. Steenvezel is een materiaal dat:

  • het hout beschermt tegen weersinvloeden
  • het hout laat ademen
  • het vocht af voert
  • Uw hout gaat langer mee en behoeft minder vaak onderhoud en schilderwerk. Dat bespaart u flink in de kosten.

Houtrot-reparatie

Als u toch houtrot constateert is het zaak zo snel mogelijk een specialist in te roepen. Raanhuis Bouw is zo'n gespecialiseerd bedrijf. Een enkele keer is het houtrot zo ver gevorderd dat we tot gedeeltelijke of complete vervanging van het aangetaste onderdeel over moeten gaan. Maar meestal kunnen wij uw kozijn, dorpel of betimmering nog herstellen. Met speciale middelen worden de aangetaste delen duurzaam gerepareerd. Dat is niet alleen goedkoper dan complete vervanging maar ook sneller en veroorzaakt minder bouwoverlast.

Raanhuis Bouw kiest voor Repair Care

Raanhuis Bouw repareert met Repair Care. Een begrip in de strijd tegen houtrot. Het merk is niet alleen marktleider met producten voor houtreparatie gericht op de professionele markt maar biedt daarnaast aanvullende opleidingen voor bouwprofessionals die zich willen specialiseren in houtrotreparaties. Deze opleidingen zijn erkend door het Scholingsfonds voor de Bouwnijverheid. Binnen Raanhuis Bouw werken professionals die zijn opgeleid tot Repair Care Systeem Professional (niveau 3). Dat betekent dat u een gecertificeerd vakman in huis haalt die aan de hand van een theoretisch en praktisch examen heeft bewezen op het hoogst mogelijke niveau houtrot-reparaties te kunnen uitvoeren. Om dit certificaat blijvend te mogen voeren wordt de Repair Care Systeem Professional iedere vier jaar opnieuw geëxamineerd.

Wilt u eens zien hoe houtrotreparatie van Raanhuis Bouw in de praktijk verloopt? Kijk dan hieronder voor enkele gerealiseerde projecten. Heeft u een beginnend of acuut houtrot-probleem: neem dan contact met ons op.

>> Klik hier voor meer informatie over houtrotreparatie  

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Raanhuis Bouw BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Gerben RaanhuisBouwcoordinator
T. +31 (0)6 376 132 16
E. info@raanhuisbouw.nl 

Woningborg

Raanhuis Bouw BV is aangesloten bij Woningborg. Woningborg is een organisatie die zich bezig houdt met het verzekeren van nieuw te bouwen woningen of bedrijfspanden. Woningborg is erop gericht om de (financiële) risico’s van kopers te beperken en de kwaliteit van de nieuw te bouwen woning te verhogen.

Jaarlijks controleert Woningborg het betalingsvermogen en de liquiditeit van ondernemingen, waardoor u weet dat u met een gezond bedrijf gaat samen werken. Ook tijdens de bouw zullen technische specialisten van Woningborg controles uitoefenen of de kwaliteit van bouwen aan alle eisen voldoet. Daardoor weet u als opdrachtgever zeker dat de kwaliteit goed is en dat u bij eventuele gebreken of faillissement terug kunt vallen op Woningborg. Zij zullen dan de garantieverplichtingen waarborgen bij gebreken en bij faillissement zorgen zij voor de afbouw van de woning.

Op de site van de Woningborggroep leest u hier meer over.

Contact

de Klomp 20
HENGEVELDE

+31 (0)6 376 132 16
info@raanhuisbouw.nl 

Wij zijn dagelijks vanaf 7.30 uur telefonisch bereikbaar!

Waarom Raanhuis Bouw B.V.

- Snel
- Flexibel 
- Financieel beheersbaar 
- Geen verrassingen achteraf
- Afspraak is afspraak

© 2021 Raanhuis Bouw BV. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken