Onderhoud

Onderhoud

Zo goed als nieuw. Voor zowel particuliere woningbezitters als bedrijven en vastgoedeigenaren met verschillende panden in beheer geldt: met goed onderhoud blijft uw bezit in optimale conditie. Raanhuis Bouw heeft alle disciplines in huis om onderhoudswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven uit te voeren. Of het nu gaat om kleine reparaties, herstel- of vervangingswerkzaamheden of om het weer up-to-date brengen van objecten met grootschalig achterstallig onderhoud. Desgewenst maken we voor u een complete inspectie en geven u advies over welke punten directe aandacht behoeven en welke klussen nog even uitgesteld kunnen worden. Verschillende klanten hebben ons al ingeschakeld voor het uitvoeren van onderhoudsklussen, zoals:

  • omtrekspeling nakijken van ramen en deuren
  • aanbrengen van deurdrangers
  • reparaties aan deuren, boeien, windveren en (draaikiep-)kozijnen

Maar ook andere vormen van onderhoud vallen binnen ons dienstenpakket. Neem contact met ons op voor informatie of klik op de volgende links voor meer informatie over:

  • renovatie en restauratie
  • houtrot reparatie
  • Inbraakpreventie en -schade

Gemiddeld wordt er nog steeds zo'n 250 x per dag ingebroken in Nederland. Volgens de politie worden 80% van die inbraken gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’ die werken met klein materiaal. Deze komen pas in actie als ze een pand zien waar op eenvoudige wijze wat te halen is. Raanhuis Bouw kan u helpen inbraak te voorkomen door het:

  • nakijken en afstellen bestaand hang- en sluitwerk
  • vervangen hang- en sluitwerk voor inbraakveilig driepuntsbeslag en veiligheidssloten
  • Mocht er onverhoopt toch inbraakschade zijn ontstaan dan is het vaak nog mogelijk om met Repair Care de schade te herstellen zonder dat u het complete houtwerk hoeft te vervangen.

Isolatie

Een bijzondere vorm van onderhoud die Raanhuis Bouw kan uitvoeren is het energiezuiniger maken van uw woning. Door het aanbrengen of vernieuwen van bepaalde vormen van isolatie – denk aan dakisolatie, vloerisolatie, gevel- of spouwmuurisolatie of isolatieglas – bespaart u meteen op uw energienota. Maar er zijn ook indirecte voordelen: uw huis kan een hoger energielabel krijgen en daarmee een hogere verkoopwaarde. En voor sommige werkzaamheden kunt u zelf een subsidie aanvragen voor tegemoetkoming in de kosten. Kijk daarvoor op deze website: http://www.energiesubsidiewijzer.nl/.

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Raanhuis Bouw BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Gerben RaanhuisBouwcoordinator
T. +31 (0)6 376 132 16
E. info@raanhuisbouw.nl 

Woningborg

Raanhuis Bouw BV is aangesloten bij Woningborg. Woningborg is een organisatie die zich bezig houdt met het verzekeren van nieuw te bouwen woningen of bedrijfspanden. Woningborg is erop gericht om de (financiële) risico’s van kopers te beperken en de kwaliteit van de nieuw te bouwen woning te verhogen.

Jaarlijks controleert Woningborg het betalingsvermogen en de liquiditeit van ondernemingen, waardoor u weet dat u met een gezond bedrijf gaat samen werken. Ook tijdens de bouw zullen technische specialisten van Woningborg controles uitoefenen of de kwaliteit van bouwen aan alle eisen voldoet. Daardoor weet u als opdrachtgever zeker dat de kwaliteit goed is en dat u bij eventuele gebreken of faillissement terug kunt vallen op Woningborg. Zij zullen dan de garantieverplichtingen waarborgen bij gebreken en bij faillissement zorgen zij voor de afbouw van de woning.

Op de site van de Woningborggroep leest u hier meer over.

Contact

de Klomp 20
HENGEVELDE

+31 (0)6 376 132 16
info@raanhuisbouw.nl 

Wij zijn dagelijks vanaf 7.30 uur telefonisch bereikbaar!

Waarom Raanhuis Bouw B.V.

- Snel
- Flexibel 
- Financieel beheersbaar 
- Geen verrassingen achteraf
- Afspraak is afspraak

© 2021 Raanhuis Bouw BV. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken