Renovatie

Renovatie

Zo goed als nieuw. We spreken over renovatie als (een deel van) uw woning of bedrijfspand grondig wordt aangepakt zodat deze weer aan de eisen van de huidige tijd voldoet. Met Raanhuis Bouw haalt u een bouwpartner in huis die de kennis en knowhow heeft om dergelijke ingrijpende werkzaamheden uit te voeren. Raanhuis Bouw luistert goed naar uw wensen en houdt rekening met het karakter van uw woning of bedrijfspand en kan u adviseren bij de materiaalkeuze.

Een aantal voorbeelden van renovatiewerkzaamheden die we vaak uitvoeren zijn:

  • het renoveren van voegwerk
  • het vervangen van dakbeschotten, boeien en windveren
  • het vervangen van dakpannen
  • de renovatie van goten en hemelwaterafvoer
  • het vernieuwen elektra, sanitair en leidingwerk
  • vervangen van houten of kunststof kozijnen

Maar ook het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken is een renovatieklus waarvoor u bij Raanhuis Bouw terecht kunt.

Kijk bij projecten voor enkele voorbeelden van renovatiewerkzaamheden die Raanhuis Bouw heeft uitgevoerd.

Restauratie

Restauratie betekent letterlijk 'terugbrengen in oude staat.' U laat reparaties of onderhoud aan uw historische of monumentale pand verrichten waarbij zoveel mogelijk de authentieke materialen en elementen behouden blijven of worden hersteld. Dit werk vergt vakmanschap en kennis. Want u wilt een professional aan het werk die de historische elementen waardeert en begrip heeft van materialen en technieken die in in de moderne bouw nog zelden worden gebruikt. Raanhuis Bouw heeft die specialistische kennis in huis. Kijk hieronder of bij projecten naar een voorbeeld van restauratiewerkzaamheden van metselwerk van een oude herberg uit 1831. Als u meer wil weten over onze diensten: neem gerust contact met ons op.

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Raanhuis Bouw BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Gerben RaanhuisBouwcoordinator
T. +31 (0)6 376 132 16
E. info@raanhuisbouw.nl 

Woningborg

Raanhuis Bouw BV is aangesloten bij Woningborg. Woningborg is een organisatie die zich bezig houdt met het verzekeren van nieuw te bouwen woningen of bedrijfspanden. Woningborg is erop gericht om de (financiële) risico’s van kopers te beperken en de kwaliteit van de nieuw te bouwen woning te verhogen.

Jaarlijks controleert Woningborg het betalingsvermogen en de liquiditeit van ondernemingen, waardoor u weet dat u met een gezond bedrijf gaat samen werken. Ook tijdens de bouw zullen technische specialisten van Woningborg controles uitoefenen of de kwaliteit van bouwen aan alle eisen voldoet. Daardoor weet u als opdrachtgever zeker dat de kwaliteit goed is en dat u bij eventuele gebreken of faillissement terug kunt vallen op Woningborg. Zij zullen dan de garantieverplichtingen waarborgen bij gebreken en bij faillissement zorgen zij voor de afbouw van de woning.

Op de site van de Woningborggroep leest u hier meer over.

Contact

de Klomp 20
HENGEVELDE

+31 (0)6 376 132 16
info@raanhuisbouw.nl 

Wij zijn dagelijks vanaf 7.30 uur telefonisch bereikbaar!

Waarom Raanhuis Bouw B.V.

- Snel
- Flexibel 
- Financieel beheersbaar 
- Geen verrassingen achteraf
- Afspraak is afspraak

© 2021 Raanhuis Bouw BV. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken